Mindation AB

Performancebox, den första riktiga Laptimern, endast 900kr inklusive moms och frakt, inom Sverige. Om du hämtar i Stockholm så är det 800kr jämnt

Vi har 3 stycken kompletta nya oanvända Performanceboxar till salu.

PerformanceBox från Racelogic var den första storsäljande Laptimern som fanns i Sverige. det är en GPS-baserad prestandamätare med 10Hz loggning som mäter G-krafter, hastighet, varv & mellantider, 0-60, 0-100 eller valfri sträcka, bromssträcka och bilens effekt.

Funktionen Predictive Lap Timing (aktuellt varv jämfört med det bästa varvet) ger dig omedelbar feedback på din körning och hjälper dig att hitta värdefulla förbättringar i dina tider. Alla parametrar loggas på ett SD-minneskort så du kan jämföra och förbättra dina tider efteråt. Helt enkelt bli en snabbare förare.

Finns det inte bättre dataloggers nu för tiden?

Det finns modernare utan tvekan. Men se denna som en inkörsport för att utveckla din körning. Alla dataloggers fungerar på samma vis och ger i stort sett samma feedback.

Vi säljer ut dessa för 900kr inklusive moms och frakt, inom Sverige, vid avhämtning blir det 800kr inklusive moms. Nya i box med tillbehör och en extern antenn.

Hör av er till oss här: Kontakta oss